Magamról   Szolgáltatások   Referenciák   Publikációk   Kapcsolat    


Cseresznye és juhar

  - Cseresznye és juhar 1. kép - Cseresznye és juhar 2. kép - Cseresznye és juhar 3. kép
  - Cseresznye és juhar 4. kép - Cseresznye és juhar 5. kép
  A pesterzsébeti, új társasházi, 73 m2 lakás tervezéséhez már az épület elkészülte előtt hozzáfoghattunk. A lakás alaprajzán nem változtathattunk, a nappalit nem lehetett megnagyobbítani, a bútorcsoportok ügyes elhelyezésével azonban sikerült a szokatlan belmagassággal rendelkező teret tagolttá és kényelmessé tenni. Az U-alakú konyhát díszkővel burkolt parapetfal választja el a szomszédos, ugyancsak kőhatású burkolattal, illetve tapétával dekorált étkezőtől.

A funkcióváltást a padlóburkolat mintázata jelzi, a lépcsőzetesen kialakított határvonalat az álmennyezet is leköveti. Cseresznye árnyalatúak lettek a konyhaszekrények a krémszínű csempe kockabetéteihez, illetve a már meglévő bútorokhoz és az újonnan vett olasz étkezőgarnitúrához illeszkedve. A folyosón a juhar színű, üvegbetétes gardrób és a gipszkartonból készült falfülke-rendszerbe süllyesztett könyvespolc is elfért.

A rozsdabarnára festett elválasztó pillérek a mennyezeten egy-egy negatív vájatba futnak az álmennyezetet szpotokkal megszórt bordákra osztva, ami kellemesen meg töri és szélesíti az amúgy hosszúkás helyiséget. Nem hiányzik a hálószobából sem a játékosság, az ágy mögötti fal elé épített falfülkéknek, rozsda-arany tapétának és persze a hangulatfényeknek köszönhetően. Ytongból építettek egy merőlegesen térbe álló válasz-falat a mosdó mögé a kis cseresznye-juhar színű, fahatású csempével burkolt fürdőszobában, amely egyben a mögötte lévő épített, falfülkékkel díszített zuhanyfülke fala is.

További képek

  - Cseresznye és juhar 6. kép   - Cseresznye és juhar 7. kép   - Cseresznye és juhar 8. kép   - Cseresznye és juhar 9. kép  
  - Cseresznye és juhar 10. kép - Cseresznye és juhar 11. kép    
     
     

 
TOVÁBBI REFERENCIÁIM:

KAPCSOLÓDÓ PUBLIKÁCIÓM:
  • Meleg színek harmóniája

  • Pannonhegyi Katalin, lakberendező | H-2000 Szentendre, Hangya u. 11. | tel.: +36 (30) 202-1314